Expositie fotoclub Alphoto

ALPHEN AAN DEN RIJN

De foyer van cultuurcentrum Parkvilla in Alphen aan den Rijn hangt van 25 maart tot en met 18 mei vol met foto’s die de leden van fotoclub Alphoto instuurden voor hun jaarlijkse onderlinge wedstrijd om de beste foto van het jaar. De expositie heeft dan ook als titel Het beste van Alphoto. Aan deze expositie doen 36 van de 55 leden mee. 

De expositie laat diverse stijlen binnen de fotografie zien. Zo hangen er portretten, maar ook landschappen, abstracte foto’s, dierenfoto’s, straatfoto’s, reisfoto’s en macro’s.

De winnende foto van Marian van Capel, een portret van twee jonge meisjes, is extra uitvergroot, evenals de foto’s van Thérèse Obers (twee jonge vrouwen) en Pim Bakker (om een vis vechtende meeuwen) die respectievelijk de tweede en derde prijs wonnen zijn groter afgedrukt.

Alphoto is trots op deze fraaie expositie, die laat zien waar de leden in uitblinken. De expositie past in het streven van Alphoto om de inwoners van Alphen en omgeving enthousiast te maken voor fotografie als kunstvorm.

Deelnemende fotografen

De deelnemende fotografen zijn: Kees Wenting, Fons Bitter, John Bonnet, Gert Jan van Midden, Henk Langerak, Pim Bakker, Bert Uytenbroek, Rieni Stolwijk, Hans ter Hoek, Thérèse Obers, Gijs den Horder, Jan Neeleman, Rob Ijsselstein, Bert de Wit, José Bruijsten, Jolanda Sprokholt, Martin Pagie, Nicole van As,    Hans Mol, Janske van Everdingen, Mariette van Heijningen, Gerk Kooy, Rob Spaans, Jaap van der Linden, Anne Haan, Richard van Vliet, Anet Terra, Hanna Bakkal, Lein Kaland, Erik Brouwer, Luc Smink, Kors de Bruin, Martine Grootendorst, Ciska van Veen, Marian van Capel en Frederiek van der Linden.

Bezoeken

De expositie is te bezoeken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. En ‘s avonds van 19:00 tot 23:00 uur. Op zondag is Parkvilla van 13:30 tot 15:00 uur geopend.